jun 162020
 

Mooie temperatuur, helemaal droog en bijna geen lokstroom. Toch mogen we niet klagen en dat doen we ook niet. Meestal blijven we hangen op de aal, maar deze keer zomaar eens vier soorten. Eerste trek kruisnet 2 glasaaltjes en 1 botje en met schepnet 4 glasaal. Tweede trek 1 glasaal, 1 botje en 2 stekels, een mooie dikke dame en een kleinere, met schepnet wel 22 glasaal. Derde trekkruisnet 2 glasaal en 1 botje en met schepnet 30 glasaal. Vierde trek kruisnet 1 glasaal en 1 snoekbaarsje, parmantig met de rugvin omhoog en met schepnet (  slechts )  7 glasaal. Vijfde trek 1 glasaal en 1 botje en met schepnet 9 glasaal. Dat maakt dat we uitkomen vandaag op 7 glasaal, 4 botjes, 1 snoekbaarsje en 2 stekels met kruisnet en wel 72 glasaal met schepnet. Nog vier keer om 22.35 te gaan, dan zit dit jaar er ook weer op.

Wordt vervolgd…..

Sorry, the comment form is closed at this time.