jun 192020
 

Ook deze keer mooi weer, de temperatuur was 19 graden dat wij bezig waren en een prachtige lucht, maar een lokstroom waar de vis bijna niet tegenop kon komen, maar ze deden hun best. Weer een stuk of vier soorten die het net wisten te vinden. Eerste trek 1 botje en 1 snoekbaarsje en met schepnet 4 glasaal. Tweede trek kruisnet 1 glasaal en een snoekbaarsje en 10 glasaal met schepnet. Derde trek 1 pootaaltje van een cm of 20 en een snoekbaarsje en met schepnet 18 glasaal. Vierde trek kruisnet 1 glasaal en een botje en met schepnet 14 glasaal. Vijfde trek kruisnet niets en met schepnet 11 glasaal en dat was het weer voor deze keer. Bij de andere monitor plekken wordt ook nog steeds gevangen alhoewel het nu met snoekbaars en baars wat minder begint te worden. Nog drie keer te gaan dus wie weet wat we nog vangen. We hopen nog  steeds op die zeenaald, al is het er maar 1. We gaan het zien.

 

Wordt vervolgd………..

Sorry, the comment form is closed at this time.