jun 232020
 

Een mooie zwoele avond zoals ze dat zo romantisch kunnen zeggen en dat was het ook, alleen was er geen lokstroom en het water was erg vies. Dat zie je dus ook weer terug in de vangsten. Eerste trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet ook 1 glasaal. Tweede trek kruisnet 2 glasaal en 2 glasaal met schepnet. Derde trek kruisnet 2 glasaal en 1 snoekbaarsje en met schepnet 4 glasaal. Vierde trek kruisnet 1 glasaal en 3 glasaal met schepnet. Vijfde trek kruisnet 1 glasaal en met schepnet ook 1 glasaal. Dus dit was een zuinige avond, we vangen nog wel wat gelukkig. Nog twee kansen op de zeenaald, ik hoop dat die toch nog in ons netje komt, we zullen zien. Er zijn er nog steeds die heel goed in de baars en snoekbaars zitten, dus die vervelen zich ook niet.

Wordt vervolgd……

Sorry, the comment form is closed at this time.