jun 262020
 

Ook deze keer was het weer een zeer warme avond. Toen ik aankwam op de monitorplek gaf de thermometer 25 graden aan en om 23.00 begon het een beetje donker te worden. Vangsten waren ook niet dat je zegt – Wat hebben we super staan vangen – maar ja, dat weten we,  tegen deze tijd werd het altijd wat minder en we hebben nog maar 1 kans op zeenaald(en). Maandag is onze laatste avond, om 23.00 gaat voor de laatste keer dit jaar het kruisnet te water. Op verschillende plekken zijn ze al gestopt, die waren 14 dagen voor ons begonnen en stoppen dus ook eerder. Eerste trek kruisnet niets, met schepnet 2 glasalen. Tweede trek kruisnet 1 stekeltje, met schepnet 2 glasalen. Derde trek kruisnet niets, met schepnet 3 glasalen. Vierde trek kruisnet, jawel, 1 glasaal en 1 stekel die zich lieten vangen met het kruisnet. Vijfde trek kruisnet ook weer niets en met schepnet 7 glasalen.

Wordt vervolgd……….

Sorry, the comment form is closed at this time.