jul 032020
 

Redelijk weer, gelukkig droog, wel een beetje stevige wind die schuin van achteren kwam, dus heel veel last hadden we daar niet van.  Gevist is er in de Kuil in Uitgeest en dat is op zich geen verkeerd water, op sommige plekken bijna 3 meter diep, maar deze keer dramatisch slecht. Waar Gerrit van Weert last van had was een – flinke – snoek,  met als gevolg dat de snoek niet door de lijn heen brak, maar gewoon de hele top in tweeën wist te krijgen en dat heeft weer gevolgen voor Teun, die had weer wat te maken. Waar de rest last van had waren lege haken en lege leefnetten, dit was een van de slechtste dagen ooit. Slechts 7 vissen werden er gevangen waar Toon het overgrote deel voor zijn rekening nam met 6 stuks en daarmee de eerste plaats haalde, Tweede werd Jack Valk die de rest voor zijn rekening nam met slechts 1 brasem van 61 cm die hij een kwartier voor het eindsignaal wist te vangen en hiermee dus ook nog de grootste vis ving. De rest van de deelnemers wisten niets, maar dan ook echt niets te vangen en zij dus allemaal op de derde plek eindigden. Dat is dan weer wel leuk, niets vangen en dan toch op de derde plek terecht  komen, maar ik weet zeker dat zij het toch  liever anders hadden gezien.

  Naam AANTAL PUNTEN
1 Colonnello T. 6 1
2 Valk J. 1 2
3 Kanon T 0 3
4 Rusman F. 0 3
5 Weert v. G. 0 3
6 Castricum B. 0 3
7 Sprengers R. 0 3
8 Schotanus K. 0 3
9 Hakkenberg P. 0 3
10 Moolevliet T. 0 10
11 Venne v.d. D. 0 10
12 Pel v. A. 0 10
13      
       
  TOTAAL 7  
       
       
       
       

Sorry, the comment form is closed at this time.