aug 212020
 

Deze laats competitiewedstrijd van dit jaar is gehouden aan de Rosa Manussingel en is met 10 deelnemers gevist. Het weer wilde ook wel meewerken, op een paar spatjes na vlak voor de wedstrijd begon.  Lekker zonnetje er bij en wat wind dwars over het water.Was wel wat irritant, maar iedereen heeft daar last van.  De vissen wisten waarschijnlijk dat Tom Moolevliet een lekker voertje had, die wist de wedstrijd te winnen met 143 vissen en hiermee de eerste plek haalde. Tweede werd op ( geringe ) afstand Teun Kanon die 41 vissen boven water wist te krijgen. !00 vissen verschil tussen de nummers 1 en 2. Onvoorstelbaar, moet toch een verschrikkelijk goed voer geweest zijn. Op de derde plaats eindigde Frans Rusman met 40 vissen. Dat verschil is niet zo groot, maar we spannender. Volgen week  de koppelwedstrijd en dan is het weer klaar voor dit seizoen. Deze keer geen uitslag, we willen het nog een beetje spannend houden voor de koppelwedstrijd.

Sorry, the comment form is closed at this time.