aug 312020
 

De ouderen competitie is gewonnen door Tom Moolevliet die in deze competitie 584 vissen wist te vangen, waarna na aftrek va de vier slechtste wedstrijden er 565 vissen over bleven. Tweede werd Teun Kanon met 389 vissen, na aftrek 360. De derde plaats was voor Toon Colonnello die 368 vissen gevangen had en na aftrek beleven er daar 340 vissen over. In de hele competitie zijn 3021 vissen gevangen, waarvan toch wel een paar heel slechte wedstrijden bij waren. Wedstrijd 5 slechts 7 vissen en wedstrijd 9 ook maar 9 vissen opleverde. Totaal leverde deze competitie 3021 vissen op. Als je dan kijkt naar 2019, toen werden er 4291 vissen gevangen. 2018 was nog beter, er werden toen bijna 8000 vissen gevangen. Nu is dat niet helemaal vergelijkbaar met dit jaar, we hebben  2 wedstrijden minder gevist door alle Corona toestanden.De grootste vis ( Brasem 61 cm ) is gevangen door Jack Valk, die d prijs van de grootste vis uitgereikt kreeg. Laten we hopen dat het Coronavirus  volgend jaar weg is, zodat we zonder alle gedoe rondom Corona maatregelen weer gewoon de competitie kunnen houden.

Sorry, the comment form is closed at this time.