sep 152020
 

Aan de leden en jeugdleden van  Hengelsportvereniging Kennemerland. Beverwijk, 16 september 2020

Het bestuur van Hengelsportvereniging Kennemerland nodigt u uit voor de jaarvergadering op

donderdag 15 oktober 2020 in het clubhuis van Elza Boules, Laan van Meerestein 1, Beverwijk. 

Aanvang: 20:00 uur.

Gelet op de nu geldende maatregelen om het Coronavirus niet verder te verspreiden is het verplicht dat u zich vooraf aanmeldt als u deze vergadering wilt bezoeken. Dat kan tot uiterlijk 11 oktober 2020 op het e-mailadres van de vereniging: info@hsvkennemerland.nl  met vermelding van uw naam, VISpasnummer en telefoonnummer. U krijgt dan de agenda, jaarverslag en de nieuwe statuten en huishoudelijk reglement per e-mail toegezonden. In de jaarvergadering is voor elk lid een papieren versie beschikbaar. Alleen leden die zich tijdig hebben aangemeld hebben toegang tot vergadering.

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.